Autor Wątek: Chat  (Przeczytany 1404 razy)

Trish

• Zaczynający przygodę
  • **
  • Reputacja: +26/-30
Chat
« dnia: Maja 22, 2012, 02:18:06 pm »
Phexion czy jest możliwość założenia chatu tak jak to było na forum APO, jeśli tak to bardzo bym prosiła, myślę, że inni też, bo jeśli pokazuje mi grę Off, to nie wiem czy to ode mnie czy jednak może jest Off server, a zanim ktoś odpisze na post, to zazwyczaj trochę mija, a tak to z reguły szybko odpowiadają na chatcie.

FuSzu

• Strażnik
  • Wojownik Perihelionu
  • *
  • Reputacja: +124/-40
  • "Duży" może więcej...
Odp: Chat
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 22, 2012, 02:21:59 pm »
pheXion nie chciał (nie chatu), które fachowo się nazywa shoutbox (ale w sumie fajnie spolszczona wersja). I wątpię, aby to było wprowadzone. Tysiąckrotnie namawialiśmy, aby zmienił zdanie podczas testów, ale nie ubłagaliśmy go.

Jak chcesz to mogę informować w sposób inny, elektroniczny czy telekomunikacyjny (choć wolę ten 1). Wystarczy poprosić na PW.
FuSzu - 94 poziom
"Dużych poznajesz po tym jak traktują mniejszych"

Trish

• Zaczynający przygodę
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 22, 2012, 02:32:26 pm »
Bardzo bym prosiła ;)
A tak na marginesie... Server jest Off? Bo nie mogę wejść, wyświetla mi, że jest Off ;(

FuSzu

• Strażnik
  • Wojownik Perihelionu
  • *
  • Reputacja: +124/-40
  • "Duży" może więcej...
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 22, 2012, 02:35:17 pm »
Tak serwer jest offline. Od rana kiedy wbiłem tylko na chwilę. Widocznie jest znowu ponownie problem z hostem, bo i widzę, że Aphelion także nie działa. Tym bardziej topka na tamtej stronie zanikła. Czyli trzeba poczekać, aż pheXion ich powiadomi. O ile to jest to co ja myślę.
FuSzu - 94 poziom
"Dużych poznajesz po tym jak traktują mniejszych"

Fatek

• Global Moderator
  • Zaczynający przygodę
  • Reputacja: +27/-10
  • Nie lubię poniedziałków.
« Odpowiedź #4 dnia: Maja 22, 2012, 02:39:05 pm »
SB nie będzie. Jak już fuszu pisał próbowaliśmy Phexa namówić, ale nic to nie dało. Jako powód swojej odmowy podał to, że przy większej ilości graczy na SB robi się bajzel.
http://socplay.pl/p/Fatus kontakt ze mną tylko przez ten portal.

Trish

• Zaczynający przygodę
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: Maja 22, 2012, 02:40:47 pm »
Ok, dzięki za odpowiedź, ja jak wlazłam o ósmej, to jeszcze działał do 8:40(bo o tej jechałam do szkoły), ale nie wiem jak dalej.
A tak na marginesie wracając do Twojej wcześniejszej wypowiedzi... Nieważne jak się fachowo nazywa, ale każdy rozumie o co chodzi, a i dzięki, bo kolejnym razem będę pamiętała, że to shoutbox;)
A i jakby co to na forum czasem Ci dam znać jak będę miała zwoje dla łucznika, jeśli w grze nie będziemy się widzieć ;)

SB nie będzie. Jak już fuszu pisał próbowaliśmy Phexa namówić, ale nic to nie dało. Jako powód swojej odmowy podał to, że przy większej ilości graczy na SB robi się bajzel.
W sumie to racja, jeszcze pamiętam jak to było na forum Aphelionu ;( SPAM, że szkoda słów ;(

Perihelion - Polska gra mmorpg

« Odpowiedź #5 dnia: Maja 22, 2012, 02:40:47 pm »