Autor Wątek: Itemy ich Image i inne perypetie perihelion  (Przeczytany 1560 razy)

Alucard

• Gość
Itemy ich Image i inne perypetie perihelion
« dnia: Maja 17, 2012, 09:22:29 pm »
pominmy juz fakt ze itemy nie dzialaja (obrona itd) to ze nie dropia tez ale ich wyglad tez nie powala lepszy gust do spiritow maja nawet wydawcy morgonem tutaj poprostu nie ciekawie bronie prawie nie zmieniaja sie armory tylko kolorystycznie i na tym koniec heady nie odpowiadaja zadnemu z graczy sa poprostu tragiczne niech reszta sie tutaj wypowie... bo mi z dnia na dzien gry odechciewa sie wszystkiego bo nic kompletnie sie nie zmienia nic nie dropi jedyne co sie dzieje to wiekszy lvl up i kolejna seria nudnych questow zero gry w party i inne perypetie gdyby nie ludzie z gildi to pewnie mnie by tutaj juz nie bylo ;p
Zapomnialem jeszcze dopisac ze postacie nie spelniaja swojej roli w party Opentaniec nie jest tankiem ani dpsem nie wiadomo czym jest necrus mial byc typowym magiem tym czasem raz nim jest gdy poprawicie mu balans pozniej juz okazuje sie ze tez nim nie jest lowca na ta chwile wydaje sie najlepszym wyborem przez co wszyscy nim nagle zaczeli grac Mozna powiedziec ze jest w tej chwili wysyp lowcow mimo tego jak tak dalej pojdzie i tego nie poprawicie to gra bedzie bez najmniejszego sensu bo nowych ludzi przybywa dosc sporo codzienie ale starzy wyjadacze uciekaja bo nie maja juz ochoty sie bawic w bug land dla samego expa poprawa postaci to pryrorytet poprawia skilli drugi pozniej drop przedmiotow czego kolwiek... bank/aukcje/imageitemow ogolne spirity postaci fatalne do poprawy moim zdaniem dodanie opcji heada zeby byla mozliwosc wylaczenia go albo dodanie poprostu nowych spiritow dla wszystkich setow bo sa ffffffatalne dobra ja sie na dzis naspamilem wystarczajaco niech reszta dopisze w tym temacie czego jeszcze brakuje i jest do poprawy bo tak troche chaotycznie napisalem ;p
« Ostatnia zmiana: Maja 17, 2012, 09:29:05 pm wysłana przez Alucard »

buszok

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +4/-22
Odp: Itemy ich Image i inne perypetie perihelion
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 17, 2012, 09:49:50 pm »
Ja w sumie sie zgadzam z przedmowca. Poki co ta gra nie oferuje nic ciekawego. Tylko wbijanie lvla. Eq nie daje nic, nowego eq nie mozna normalnie wydropic, skilli tez nie idzie dropic. Mocne/potezne/gigantyczne potwory sa bezuzyteczne. Frakcje rowniez. Po co frakcje skoro mozna bic ludzi ze swoich frakcji dokladnie tak samo jak z przeciwnej. Rowniez odechciewa mi sie grac no ale poczekamy , zobaczymy :)

Apocalypto

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +0/-7
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 17, 2012, 09:50:38 pm »
Jak byś mógł to pododawaj wielkie litery, kropki, przecinki, wyszczególnij ważniejsze rzeczy itp. bo bardzo nieprzyjemnie się to czyta.

m00n

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +0/-0
« Odpowiedź #3 dnia: Maja 17, 2012, 11:34:33 pm »
Tak jak już kiedys pisałem gra za szybko opuściłą stadium bety, jest masa rzeczy do zrobienia a patche sa no niewystarczajace troche.

Msciwy

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +7/-4
« Odpowiedź #4 dnia: Maja 17, 2012, 11:36:50 pm »
Po raz kolejny napiszę iż OBRONA DZIAŁA i idzie sie do takiej jaka jest przyzwyczaić

buszok

• Początkujący
  • *
  • Reputacja: +4/-22
« Odpowiedź #5 dnia: Maja 18, 2012, 06:26:07 am »
No tak, idzie sie przyzwyczaic bo chodze od 25 lvl w tym samym secie , gdyz nie oplaca sie kupowac seta na 40 . Jest zbyt drogi jak na ilosc obrazen ktora zmniejsza;d

Perihelion - Polska gra mmorpg

« Odpowiedź #5 dnia: Maja 18, 2012, 06:26:07 am »