1.Jestem łowcą mam full eq na 40 lv i nie narzekam na moby które mają takie poziomy jak ja.
Nie masz problemu, bo nosisz ciężkie zbroje należne dla postaci walczących wręcz, więc o statystyce "obrona" nie musisz się martwić. Wystarczy dać w antymagię i żaden potwór na Twoim poziomie nie jest w stanie zrobić nic "złego". A co gdybyś miał ubierać lekkie zbroje? No już łatwo nie byłoby. A jeszcze są szaty... Które nie dają żadnej obrony magicznej, tylko fizyczną i to dużo mniejszą od ciężkich zbrój.
3. Proponuję też żeby tego samego mobka mogły bić tylko postacie będące w jednej drużynie. Uniknęło by się wtedy dobijania naszych potworków przez innych graczy, oraz podexpiania przez dużo większe lvle..
3.Co Wy wszyscy macie z tym expem. 4 lata w aphelion grałem i nigdy nie miałem z tym problemów. Dla mnie niech zostanie tak jak jest...>.<
Co prawda to prawda... Podexpianie w tej wersji będzie zmorą. Sam Noobuserku powinieneś wiedzieć to. W ile razem wbiliśmy szybko tyle lvl'i? 2 dni wystarczyło Tobie z 37 na 46, a mi z 21 na 36.
Teraz zabijanie potworów zajmuje dużo dłużej. Więc męcząc się np. 2 minuty, aby zabić jednego boss'a, zostaje już mało hp, gdy nagle podchodzi jakiś gracz i zabija Ci go, a Ty z niczym nie zostajesz, więc jest to sprawiedliwe?
Poza tym teraz łowca (to tylko przypadek, że podałem przykład Twojej postaci Noobuser) ma szybki atak i w dodatku dość mocny, a np. łucznik ma słaby dmg i jest cholernie wolny, więc kto ma większe szanse na zabicie?